Sunday, 8 January 2012

Cantik & MENARIK...

salam untuk semua...
hari ini aku nak kongsi2 kat korang sume lah...hope korang xbosan bace aku punye citer nie..
plese..!!! jangan bosan k.kalo bosan pown sabar2 k,,,heheheh....
bukan bnyak sangat pown nak kongsi just sikit-sikit jew..
hurmmm....  mengapa dikatakan mahu cantik & MENARIK..??? MESTI korang tertanya2....ok2..
jangan pening2 k xperlu dipikirkan sngat lah..BACA je PASTI xkan tertanya2 lagi..
sebenarnya aku ingainkah BLOG yang CANTIK....(sedap di PANDANG dan di BACA..)
tp yg SEBENAR-BENARnye.....aku x brape pandai ..KECIANKAN....
al-maklumlah...bab2 dunia BLOG ni aku xbrape nak mengetahui sedalamnye..
walaupun lame dah punyai BLOG tp,hairan knpe xramai pown FOLLOW...so,
nak bagi lah ianye ceria sikit,..mgkin tgok BLOG aku nie sangat BURUK.(erti kata laen COMOT laaa...) mungkin sbb tu x ramai nak follow aku..:( bukan nak minta simpati..n bukan nak FAMOUS pown...tp ape salahnye lau ramai YANG follow..HEHEH
now..!! aku terbace 1 BLOG hamba ALLAH nie die sangat baek...siap bg TUTORIAL..lagi  nak BAGI blog kita nie SANTEK.....ehh CANTIK lah..heheheh  yang BESTnye siap bagi TIPS untuk kasi ramai yang FOLLOW....baeknye hamba ALLAH nie.... TERIMAKASIH awk...!!!!
BUKAN niat nak tiru pown...just nak BELAJAR jew....xsalah kan..?? biase lah BUDAK baru nak blajar..
hohohoho..BUDAK..??? ehh..xbudak jugak lah...
kadang2 tu RASA malu pown ade...yup lah AKU nie BUDAK DESIGN tp tgok BLOG xmacam owg DESIGN....hahaha..kebiasaanye kalau budak design nie die LEBIH kreatif kan..TP aku x... adoooiiii MALANGnye...
opppSS...!!!! kat poli LECTURER aku xajar plak design2 BLOG nie hahah...
ehhh KO nie..!!! mmg lah xde yang ajar..ADOOOII....so, terpakse lah blajar sdiri....
ape2 pown lepas nie INSYAALLAH jika di izinkan AKU akn menukar BLOG  aku kasi santik2 yek...
lepas nie harap2 lah ramai yang FOLLOW yek.... 
ok LAH malas nak merapu banyak2 lagi, aku XSABAR-sabar nak TRY Tutorial 
tu...heheheh

owh....crite punye crite lupe nak tnye..???korang bosan x..??? 
 tentu x kan...?? aku xcerita banyak pown... sikit jew hehhe..hope korang happy membacanye...
lepas nie jangan lupe SINGGAH lagi blog aku yer...
thanks kat korang yang membacanye...
salam sayang untuk korang..<3<3
wassalam....

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete